LLKC aicina 27. oktobrī Ozolniekos uz mācībām par slāpekli piesaistošu kultūraugu un papuvju izmantošanu augšņu auglības uzlabošanā

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs 27. oktobrī Ozolniekos, Rīgas ielā 34 organizē trīs dienu mācības par slāpekli piesaistošu kultūraugu un papuvju izmantošanu augšņu auglības uzlabošanā.

Mācību norise:

Mācību pirmajā dienā, 19. oktobrī, būs iespējams uzzināt par aktualitātēm tauriņziežu (lauku pupu, zirņu, lucernas, āboliņu) agrotehniku un iekļaušanu augu maiņā, sējumu struktūras veidošanas principiem, papuvju iedalījumu un vietu augu maiņā.

20. oktobrī mācību dienas pirmajā daļā varēs uzzināt par augu maiņas nozīmi un veidošanas principiem, bet dienas otrajā daļā apmeklēsim z/s "Amoliņi", kur būs iespēja gūt praktisku ieskatu augu maiņas plānošanā.

27. oktobrī  būs iespējams apmeklēt zemnieku saimniecību "Azaidi", uzzināt saimniecības pieredzi augsnes apstrādes sistēmu izvēlē un augsnes auglības uzturēšanā, kā arī apmeklēt LPKS "Agrario" piederošo lucernas granulu rūpnīcu "Alfa Agro".

Mācību maksa saimniecībām, kuras apgrozījums pēdējā noslēgtajā gadā nepārsniedz 15 000 eiro -  20 eiro, pārējām 70 eiro.

Iepriekšēja pieteikšanās obligāta, vietu skaits ierobežots!

Pieteikšanās līdz 17.10.2017.

Sīkāka informācija un pieteikšanās:  Laura Kirsanova, tālr. 29630799, e-pasts: laura.kirsanova@llkc.lv

Piesakoties jānorāda dalībnieka vārds, uzvārds, kontakttālrunis un e-pasts, uz kuru tiks nosūtīta reģistrācijas veidlapa.

Mācības tiek organizētas LAP 2014.-2020. apakšpasākuma "Profesionālās izglītības un prasmju apguves pasākumi" ietvaros.

Mācību programma: papuves_programma.pdf