Aprīlī kompleksā “Rāmava” notiks lauksaimniecības izstāde “Pavasaris 2019″”

No šā 11.aprīļa līdz 13.aprīlim izstāžu kompleksā “Rāmava” notiks 27.starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības un komunālās saimniecības izstāde “Pavasaris 2019”.

Izstādi plānots atklāt ceturtdien, 11.aprīlī, plkst.11, hallē lielajā A zālē, un tajā aicināts piedalīties ikviens izstādes apmeklētājs. Izstādes atklāšanā piedalīsies arī goda viesi – Zemkopības ministrijas, pašvaldības un sadarbības partneru pārstāvji.

Izstādes sadaļas – lauksaimniecība, lopkopība, komunālā saimniecība, dārzkopības tehnika un materiāli, kā arī izglītības iespējas – sniegs iespēju nozaru speciālistiem atrast viņiem nepieciešamo informāciju un materiālus, kā arī iegūt jaunas idejas ikdienas darbam un citus praktiskus risinājumus vienuviet.

Izstādes dalībnieki eksponēs traktorus, augsnes apstrādes, ražas novākšanas tehniku, ražas uzglabāšanas iespējas, kā arī informēs saimniecību vadītājus par piemērotākajiem risinājumiem ne tikai tehnikas jomā, bet arī augsnes zinātnes un agroķīmijas jomā.

Lopkopības un veterinārijas pārstāvji izstādes laikā varēs uzzināt arī par rupjās un sulīgās barības sagatavošanas agregātiem, fermu aprīkojumu, kā arī iepazīties ar veterinārijas un ciltsdarba jomā pieejamajiem materiāliem un gūt izstādes dalībnieku piedāvātās konsultācijas.

Detalizēta informācija par semināru un diskusiju plānu būs pieejama neilgi pirms izstādes.

Katru gadu starptautisko lauksaimniecības, lopkopības, dārzkopības un komunālās saimniecības izstādi “Pavasaris” apmeklē apmēram 13 000 līdz 16 000 apmeklētāju un aktuālāko piedāvā vairāk nekā 300 dalībnieku.

Izstādi organizē SIA “A.M.L.” sadarbībā ar Zemkopības ministriju un izstādes ģenerālsponsoru banku “Citadele”.

Avots: www.la.lv