LV Stokker Oktoberfest Jelgavā!

Piektdien un sestdien - 5. un 6. oktobrī - Jelgavā, P. Lejiņa ielā 2 STOKKER AGRITECH teritorijā norisināsies Oktoberfest latviešu gaumē. Desiņas, alus un atrakcijas garantētas!


Viens no lielākajiem lauksaimniecības tehnikas tirgotājiem Latvijā uzņēmums STOKKER AGRITECH 5. un 6. oktobrī visus interesentus aicina uz Jelgavu. Abas dienas no plkst. 10.00 līdz plkst 16.00 katrs interesents pie STOKKER veikala atradīs sev saistošas izklaides. Būs apskatāms plašs lauksaimniecības tehnikas un agregātu piedāvājums. Zinoši konsultanti informēs par aktualitātēm un konsultēs par katra vajadzībām piemērotākās tehnikas iegādi.

Tiks demonstrēta ne tikai lauksaimniecības tehnika, bet arī cita jebkurā saimniecībā noderīga tehnika - motorzāģi, dažādi metināšanas un darba drošības risinājumi, kā arī uzkopšanas tehnika. Azartiskākajiem būs iespēja piedalīties veiklības braucienos ar mauriņa traktoru, kā arī izmēģināt savas prasmes darbā ar dažādām lauksaimniecības tehnikas vienībām. Neiztikt arī bez dažādiem veidiem, kā iegūt vērtīgas balvas. Un, protams, alus un desiņas!

Uz tikšanos 5. un 6. oktobrī STOKKER AGRITECH teritorijā Jelgavā, P. Lejiņa ielā 2!

Avots: www.saimnieks.lv