No 6.-9. oktobrim Rāmavā notiks izstāde “Lauksaimniecības tehnika. Lauku sēta. Meža tehnika. 2016”

original

 

No 6.-9. oktobrim Izstāžu kompleksā Rāmava notiks 25. starptautiskā izstāde "Lauksaimniecības tehnika. Lauku sēta. Meža tehnika. 2016", ko organizē SIA "A.M.L." sadarbībā ar Latvijas Republikas Zemkopības ministriju un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

     Izstādes atklāšana: 6.oktobrī plkst. 11:00.

Izstāde 25. reizi pulcēs lauksaimniecības, mežkopības un komunālās saimniecības nozaru interesentus un ekspertus. Turpat 240 izstādes dalībnieku piedāvās nozaru novitātes, labākos risinājumus un piedāvājumus. Vienkopus būs iespējams apskatīt jaunākos tehnikas un tehnoloģiju piedāvājumus lauksaimniecībā un mežsaimniecībā, kā arī iepazīties ar iespējām un risinājumiem lauku celtniecībā, vides veidošanā un labiekārtošanā izstādes sadaļā "LAUKU SĒTA".

Transporta nodrošinājuma jomā pirmo reizi izstādē būs apskatāmas kravas automašīnas gan meža, gan lauksaimniecības produkcijas transportēšanai.

Plašāka būs arī izstādes sadaļa "MEŽA TEHNIKA", kurā uzņēmumi piedāvās gan mežistrādes tehniku, gan arī efektīvu mazo dārza un meža kopšanas tehniku.

Izstādes ietvaros norisināsies informatīvi semināri un diskusijas ar nozaru pārstāvjiem, kurās par aktuāliem jautājumiem stāstīs Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Lauku atbalsta dienesta, Zemnieku Saeimas, Sertifikācijas un testēšanas centra, kā arī citu organizāciju eksperti.

Avots: www.aml-ramava.lv