Atvērtās dienas laukos 2021

Tikai 2021.gada 12.-13. jūnijā Latvijas Lauksaimniecības muzejs ver vārtus āra teritorijai un sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Lauku Ceļotājs / Baltic Country Holidays aicina uz pasākumu “Atvērtās dienas laukos 2021”. Pasākuma laikā Latvijas Lauksaimniecības muzejā būs iespēja piedalīties fotomedībās “Kas meklē, tas atrod – traktoru”, kā arī izspēlēt dažādas spēles un iepazīt muzeja ārpustelpu eksponātus. Muzeja vārti apmeklētājiem būs atvērti no plkst.10:00-15:00. Ieeja ar muzeja biļetēm un tikai ar skaidras naudas norēķinu!

Organizatori atgādina - plānojot maršrutu, obligāti piesaki savu apmeklējumu! Visus pasākuma dalībniekus var atrast pasākuma tīmekļa vietnē, sadaļā "Pasākuma dalībnieki" vai "Karte".

"Atvērtās dienas laukos" ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kas jau kļuvis par tradīciju. Pasākuma mērķis ir popularizēt laukus - laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un sniegtos pakalpojumus, kā arī ieinteresēt iedzīvotājus iepazīt lauku dzīvi, nobaudīt lauku labumus, atrast uzņēmumu, no kura iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus un preces arī ikdienā, kā arī izbaudīt aktivitātes un sajūtas, ko var piedzīvot laukos.

Ievērojiet visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus un esiet atbildīgi pret sevi, saimniekiem un citiem apmeklētājiem! Aktuālajai informācijai par epidemioloģisko situāciju seko līdzi www.spkc.gov.lv un covid19.gov.lv

Epidemioloģiskās situācijas dēļ iespējamas piedāvājumu izmaiņas.

Vēlam visiem pasākuma apmeklētājiem izdevušos atklājumus un aizraujošu laiku laukos!

Papildu informācija:
www.llm.lv | www.facebook.com/lauksaimniecibasmuzejs | Twitter: @vtua