Lauksaimnieku un tehnikas svētki Priekuļos

Lauksaimnieku un tehnikas svētki Priekuļos par godu Sertifikācijas un testēšanas centra 100 gadu un Valsts Tehniskās uzraudzības aģentūras 50 gadu jubilejām!

„Ceļojums laika traktorā, 1911 - 2011"*
Lauksaimnieku un tehnikas svētki Priekuļos
Programma, 3. jūnijs

Plkst. 13:00 Svētku "Ceļojums laika traktorā" atklāšana. Vada Gunita Aļļena Brīvdabas skatuve
No plkst. 13:00 līdz 19:00 Svētku gadatirgus „Andele senatnē", Latvijas lauku labumi un sen nebaudīti gardumi, milzu pasta kaste un īpašas Priekuļu pastkartes sūtīšana**, kurpju spodrinātava, vizināšanas zirga pajūgā, svētku avīzes speciālizlaidums Izstādes iela.  Zīmēšana, friziersalons, lielais cirks un citas izglītojoši priecīgas aktivitātes bērniem Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija.  Vēsturisko muzeja eksponātu apskate Sertifikācijas un Testēšanas centra foajē.  Padomju laika tehnikas salidojums un tā laika humoristiskas izdarības Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija.  Gaļas šķirņu liellopu skates Priekuļu mašīnu stacijas teritorijā.  Jaunās tehnikas izstāde Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija. 
No plkst. 13:30 līdz 17:00 Novada radošo kolektīvu priekšnesumi un aktivitātes. Uzstājas deju kolektīvi, ansambļi, kori Brīvdabas skatuve.
No plkst. 13:30 līdz 16:00 Nozares profesionāļu konference „Lauksaimniecība un tehnika, tās uzraudzība vakar, šodien un rīt", svētku filmas „Ceļojums laika traktorā" pirmizrāde Sertifikācijas un Testēšanas centra zālē (ieeja ar ielūgumiem)  
Plkst. 17:00, 17:30, 18:00 Svētku filmas „Ceļojums laika traktorā" seansi Sertifikācijas un Testēšanas centra zāle.
 Plkst. 20:00 Balle Jāņa Paukštello un DJ Cindulī vadībā Sertifikācijas un Testēšanas centra zālē.  

Programma, 4. jūnijs 
No plkst. 9:00 līdz 14:00 Svētku gadatirgus „Andele senatnē", Latvijas lauku labumi un sen nebaudīti gardumi, milzu pasta kaste** un īpašas Priekuļu pastkartes sūtīšana**, kurpju spodrinātava, vizināšanas zirga pajūgā, svētku avīzes speciālizlaidums Izstādes iela.  Zīmēšana, friziersalons, lielais cirks un citas izglītojoši priecīgas aktivitātes bērniem Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija.  Vēsturisko muzeja eksponātu apskate Sertifikācijas un Testēšanas centra foajē.  Padomju laika tehnikas salidojums Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija.  Gaļas šķirņu liellopu skates Priekuļu mašīnu stacijas teritorija.  Jaunās tehnikas izstāde Sertifikācijas un Testēšanas centra teritorija.  

*Tehnikas un lauksaimnieku svētki „Ceļojums laika traktorā" ir bezmaksas pasākums. Iekāp laika traktorā un ceļo cauri gadsimtam!
** Pasākuma laikā būs iespējams nosūtīt svētku pastkarti sev izvēlētam adresātam Latvijas teritorijā. Lūdzam sagatavot pastkartes saņēmēju adreses, jo tas būs īsts pasts!
***Bijušajiem Baltijas MIS darbiniekiem lūdzam savu dalību svētkos  pieteikt pa tālruni  29117193.  

Uz tikšanos Lauksaimnieku un tehnikas svētkos!

Avots: www.saimnieks.lv