Nedēļas nogalē Tērvetē notiks "Traktordiena 2011"

Sestdien, 21.maijā, Tērvetes novada AS "Agrofirma Tērvete" laukā "Jātnieki" otro reizi Latvijā notiks pasākums "Traktordiena 2011", ko organizē Fonds Latvijas Lauksaimniecības attīstībai (FLLA) sadarbībā ar AS "Agrofirma "Tērvete"" un SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs".

FLLA dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Rihards Krastiņš aģentūru LETA informēja, ka uz pasākumu aicināti visi lauksaimnieki, saimnieki, tehnikas un lauksaimniecības nozares interesenti. Visas dienas garumā klātienē varēs skatīt un just līdzi traktoru sacensībai četrās jaudas disciplīnās, izmēģināt spēkus veiklības braucienos, kā arī uzzināt jaunākos piedāvājumus no tehnoloģiju un lauksaimniecības pakalpojumu sniedzējiem.

Līdztekus tehniskajām aktivitātēm ikvienam būšot iespēja uzdot jautājumus valsts sektora un lauksaimniecības nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Pasākumā gaidāmi īpaši pārsteigumi tehnikas cienītājiem, tehnikas lietotājiem, kā arī bērniem, bet par labu omu un tehnisko parametru zināšanām rūpēsies Pauls Timrots.

Pasākuma atklāšana - 21.maijā plkst.10, labāko traktoru braucēju apbalvošana - ap plkst.15.

Avots:www.saimnieks.lv